Follow Us

*KYQU SQ EN
E Mërkurë, 26.06.2019 04:48

Hyrja e deputetëve në seancën e jashtëzakonshme (Drejtpërdrejt)

Deputetët kanë nisur të hyn në ndërtesën e Kuvendit të Kosovës, ku do të mbahen dy seanca.

Së pari do të mbahet seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit të Republikës së Kosovës lidhur me shqyrtimin e propozim-vendimit të Qeverisë së Kosovës për emërimin e Ekipit Negociator për normalizimin e marrëdhënieve në mes të Republikës së Kosovës dhe Republikës së Serbisë.

Ndërsa, më pas do të mbahet seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit të Republikës së Kosovës, ku ketë debat parlamentar lidhur me angazhimet e Presidentit të Kosovës për përfshirjen e “korrigjimit të kufijve” në dialogun në mes të Kosovës dhe Serbisë.

Ngjarjet live në të kaluarën