Follow Us

*KYQU SQ EN
E Mërkurë, 18.09.2019 04:40

Hapja e seminarit ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën shqiptare

Bëhet hapja solemne e punimeve të Seminarit XXXVIII Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare. 

 

 Ngjarjet live në të kaluarën