Follow Us

*KYQU SQ EN
*staurday, 17.08.2019 04:27

Hapet Java Ndërkombëtare e Parasë në funksion të Edukimit Financiar

Në Prishtinë po mbahet hapja e “Javës Ndërkombëtare të Parasë në funksion të Edukimit Financiar”.

Me këtë rast, do të nënshkruhet memorandumi i mirëkuptimit në mes të BQK-së dhe MASHT-it në kuadër të edukimit financiar.

Ngjarjet live në të kaluarën