Follow Us

*KYQU SQ EN
E Martë, 23.04.2019 06:53

Hapet ekspozita për kontributin e ish-Presidentit Rugova (Drejtpërdrejt)

Muzeu i Kosovës hapë ekspozitën historike me titull: "Kontributi i Presidentit Historik Dr. Ibrahim Rugova në Shtet formimin e Kosovës", me bashkautor Sadik Krasniqi dhe Besnik Rraci.

Ky eveniment bëhet me rastin e ditës së Presidentit të Republikës së Kosovës.

Ngjarjet live në të kaluarën