Follow Us

*KYQU SQ EN
E Mërkurë, 20.03.2019 11:30

Hapet edicioni i dytë i Konventës së veshmbathjeve të Kosovës (Drejtpërdrejt)

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj dhe e Ngarkuara me Punë Colleen Hyland do të hapin edicionin e dytë vjetor të Konventës së Veshmbathjeve të Kosovës.

Fuqizimi i Sektorit Privat i USAID-it dhe Shoqata e Marketingut të Veshmbathjeve e Kosovës (KAMA) kanë hyrë në partneritet për të mbështetur zhvillimin dhe rritjen e industrisë së veshmbathjeve në Kosovë.

Ngjarjet live në të kaluarën