Follow Us

*KYQU SQ EN
E Martë, 25.06.2019 04:38

Drejtpërdrejt nga vazhdimi i seancës

Kuvendi i Kosovës po vazhdon punimet me votimin e pikave të mbetura nga seancat e nisura më, 13 dhe 14 shtator, si dhe të asaj më 15 tetor, për të vijuar më pas, edhe me vazhdimin e seancës së 18, 19 dhe 25 tetor.

Janë mbi 20 pika të rendit të ditës që pritet të hedhen në votim, si dhe shqyrtimi i dytë i projektligjit për inovacion shkencor dhe transfer të dijes dhe teknologjisë, si dhe shqyrtimi i dytë i projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Statistikat Zyrtare të Republikës së Kosovës.

Ngjarjet live në të kaluarën