Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
*staurday, 16.11.2019 11:50

Drejtpërdrejt nga tryeza “Prioritetet legjislative në fushën e sundimit të ligjit”

Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) organizon tryezën “Prioritetet legjislative në fushën e sundimit të ligjit: Një perspektivë nga legjislatura e re e Kuvendit”.

Ngjarjet live në të kaluarën