Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Mërkurë, 22.01.2020 07:49

Drejtpërdrejt nga takimi me banorët e Hades dhe Shipitullës

Në Kuvendin Komunal të Obiliqit, ka nisur takimi me banorët e fshatrave Hade dhe Shipitullë.

Ngjarjet live në të kaluarën