Follow Us

*KYQU SQ EN
*staurday, 20.07.2019 08:15

Drejtpërdrejt nga seanca

Kuvendi i Kosovës mban seancës e radhës, ku do të shqyrtohen pikat e papërfunduara nga seancat plenare të mbajtura më 8, 14, 19, 28 qershor dhe më 5, 6 dhe 9 korrik.

Sipas njoftimit të Kuvendit, janë 35 pika në rend dite, ndër to edhe interpelancë me ministrin e Administratës Publike, Mahir Yagcilar, sipas kërkesës së Grupit Parlamentar të Partisë Socialdemokrate, në lidhje me mos-ndryshimin e Udhëzimit Administrativ për udhëtimet zyrtare.


Ngjarjet live në të kaluarën