Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Martë, 28.01.2020 12:42

Drejtpërdrejt nga nënshkrimi i memorandumit për procesin zgjedhor

Mbahet konferenca e përbashkët me përfaqësues të institucioneve, të cilat janë nënshkruese të memorandumit të bashkëpunimit për procesin zgjedhor të Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, Prokurori i Shtetit, Këshilli Gjyqësor i Kosovës, Policia e Kosovës dhe përfaqësues nga Demokracia në Veprim.

Ngjarjet live në të kaluarën