Follow Us

*KYQU SQ EN
E Mërkurë, 17.07.2019 03:35

Drejtpërdrejt nga mbledhja e komisionit për arsim

Sot nga ora 11:00 mbahet mbledhja e Komisionit për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi.

Rendi i ditës:

1.      Miratimi i rendit të ditës;

2.      Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur më 20.9.2018;

3.      Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.06/L-093 për mbrojtjen e vlerave të luftës së UÇK-së;

4.      Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.06/L-115 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.2003/24 për Sport i ndryshuar dhe plotësuar me Ligjin nr.04/L-075 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.2003/24 për Sport;

5.      Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.06/L-116 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.05/L-090 për sponsorizime në fushën e kulturës, rinisë dhe sportit;

6.      Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.06/L-117 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.02/L-88 për Trashëgimi Kulturore;

7.      Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.06/L-118 për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit nr.05/L-075 për parandalimin dhe sanksionimin e dhunës dhe dukurive negative në ngjarjet sportive;

8.      Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.06/L-119 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 2004/22 për Kinematografinë;

9.      Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.06/L-120 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.04/L-065 për të drejtat e autorit dhe të drejtat e përafërta;

10.    Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.06/L-121 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.04/L-097 për Bibliotekat;

11.    Shqyrtimi i listës së kandidatëve për Anëtarët e Këshillit të Kosovës për Trashëgimi Kulturore

12. Të ndryshme.

Ngjarjet live në të kaluarën