Follow Us

*KYQU SQ EN
E Enjte, 27.06.2019 03:12

Drejtpërdrejt nga Kryesia e Kuvendit

Sot me fillim nga ora 11:00 kryetarët e grupeve parlamentare, do të mblidhen në Kryesinë e Kuvendit.

Rend i ditës:

I. Kërkesa për mbajtje të seancës së jashtëzakonshme me pikat e rendit të ditës:

1.   Votimi i Projektligjit nr. 06/L-090 për Ratifikimin e Marrëveshjes Financiare për IPA 2017, pjesa e parë, ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evropian,

2.   Votimi i Projektligjit nr. 06/L-094 për Ratifikimin e Marrëveshjes ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evropian mbi pjesëmarrjen e Kosovës në programin “Evropa për qytetarët”,

3.   Votimi i Projektligjit nr. 06/L-095 për ratifikimin e Marrëveshjes ndërmjet Komisionit Evropian dhe Kosovës mbi pjesëmarrjen e Kosovës në “ERASMUS +” Programin e Unionit për Arsim, Trajnim, Rini dhe Sport.

Ngjarjet live në të kaluarën