Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Mërkurë, 22.01.2020 07:46

Drejtpërdrejt nga konferenca ndërkombëtare e mjekësisë emergjente sportive

Ka nisur konferencën e dytë ndërkombëtare për mjekësi emergjente sportive, organizuar nga Komisioni për Mjekësinë Sportive i Komitetit Olimpik të Kosovës.

Në konferencë do të ligjërojnë mjekët me renome ndërkombëtare nga spitale të njohura nga Turqia, Austria, Bullgaria, Sllovenia, Shqipëria, si dhe mjekët me eminentë nga Kosova.

Konferenca është e akredituar nga Oda e Mjekëve të Kosovës me 11 pikë për pjesëmarrje pasive, kurse Kursi me 8 pikë për pjesëmarrje pasive.

Temat që do të trajtohen janë: Përcaktimi i shkallës së emergjencës së sportistëve, traumatologjia sportive, lëndimet ortopedike emergjente, sulmet emergjente kardiake të sportistëve, sfidat psikologjike të sportistëve etj.


Ngjarjet live në të kaluarën