Follow Us

*KYQU SQ EN
E Mërkurë, 21.08.2019 11:14

Drejtpërdrejt nga Komisioni për mbikëqyrjen e AKI-së

Me fillim nga ora 10:00 mblidhet komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;

2. Miratimi i Procesverbaleve të mbledhjeve të komisionit, të mbajtura më 07.06.2018 18.06.2018 dhe 12.09.2018

3. Raportim i Drejtorit të Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë Shpend Maxhuni;

4. Të ndryshme.

Ngjarjet live në të kaluarën