Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Martë, 19.11.2019 12:25

Dorëzohen të tjera padi ndaj serbëve që kryen krime në Gjakovë

Zyra për mbledhjen dhe dokumentimin e dokumenteve të krimeve të luftës në Komunën e Gjakovës dorëzon kontingjentin e 12 të padive ndaj serbëve që kryen krime.

Ngjarjet live në të kaluarën