Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Martë, 28.01.2020 07:10

Dorëzohen rreth 102 kallëzime penale ndaj serbëve të dyshuar për krime lufte (Drejtpërdrejt)

Shoqata për Krimet e Luftës “Gjakova 98’99“do të dorëzojë kontingjentin e trembëdhjetë të padive me rreth 102 kallëzime penale të bëra nga qytetarët e Gjakovës ndaj serbëve të dyshuar për krime lufte. Dorëzimi i padive dhe dokumenteve bëhet në Policinë e Kosovës- Departamenti i Krimeve të Luftës në Prishtinë.

Ngjarjet live në të kaluarën