Follow Us

*KYQU SQ EN
E Mërkurë, 21.08.2019 11:18

Dorëzohen kallëzime penale kundër kriminelëve serbë (Drejtpërdrejt)

Grupi i Shoqërisë Civile për grumbullimin e dëshmive për krime lufte dhe përgatitjen e kallëzimeve penale kundër kriminelëve serbë gjatë luftës 1998/99 për herë të shtatë dorëzon kallëzime penale kundër kriminelëve serbë, në Prokurorinë Speciale të Republikës së Kosovës- Departamenti për krime Lufte.

Ngjarjet live në të kaluarën