Follow Us

*KYQU SQ EN
E Diel, 18.08.2019 05:47

Diplomimi i gjeneratës së dytë dhe të tretë për Shërbime Aeroportuale (Drejtpërdrejt)

Ceremonia zyrtare e organizuar me rastin e diplomimit të gjeneratës së dytë dhe të tretë të Institutit të Limak për Shërbime Aeroportuale (Limak ASI).

Limak ASI ka për qëllim përkrahjen e studentëve të fushave të ndryshme në zhvillimin e shkathtësive akademike dhe profesionale përmes trajnimeve profesionale të certifikuara ndërkombëtarësh dhe punësimit të të rinjëve.

Studentëve që kanë përfunduar me sukses programin, u ofrohet punësim në Limak Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, por edhe në një numër institucionesh të ngjashme brenda dhe jashtë vendit./KosovaPress/

Ngjarjet live në të kaluarën