Follow Us

*KYQU SQ EN
E Martë, 25.06.2019 04:34

Ceremonia e nënshkrimit për TC Kosova e Re (Drejtpërdrejt)

Mbahet ceremonia e nënshkrimit të Marrëveshjeve Komerciale për TC “Kosova e Re”, në mes të Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Contour Global.

Të pranishëm në këtë ceremoni do të jenë, Hashim Thaçi, president i Kosovës; kryeministri  Ramush Haradinaj, Gregory Delawie – ambasador i Shteteve të Bashkuara të Amerikës;  Valdrin Lluka,  ministër i Zhvillimit Ekonomik, Udhëheqës i Komitetit Drejtues të Projektit;  Joseph Brandt – CEO Countur Global dhe përfaqësues tjerë diplomatikë dhe institucioneve ndërkombëtare dhe përfaqësues tjerë të institucioneve vendore.

Ngjarjet live në të kaluarën