Follow Us

*KYQU SQ EN
E Mërkurë, 17.10.2018 10:42

Ceremonia e ndërrimit të komandës së KFOR-it(Drejtpërdrejt)

Sot bëhet ndërrimi i komandës ku komandanti në largim të KFOR-it, gjeneral major Giovanni Fungo dhe komandantit të ardhshëm të KFOR-it gjeneral major Salvatore Cuoci.

Pas ceremonisë së ndërrimit të komandës, komandanti i Komandës së Forcave të Përbashkëta në Napoli, Admirali James G. FOGGO III, dhe komandanti i ardhshëm i KFOR-it, Gjeneral Major Salvatore CUOCI, shkurtimisht do të prononcohen për media./KosovaPress/

 

Ngjarjet live në të kaluarën