Follow Us

*KYQU SQ EN
*staurday, 23.03.2019 04:24

Ceremonia e dorëzimit dhe hapjes së ofertave-shitja përmes likuidimit 37(Drejtpërdrejt)

AKP mban ceremoninë e hapjes së ofertave për shitjen e aseteve – 37.

Ngjarjet live në të kaluarën