Follow Us

*KYQU SQ EN
E Mërkurë, 20.03.2019 11:24

AKP pranon ofertat e shitjeve përmes Likuidimit (Drejtpërdrejt)

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) mban ceremoninë e hapjes së ofertave të shitjeve përmes Likuidimit nr.35.

Pranimi i ofertave do të bëhet duke filluar nga ora 10:00 deri në orën 12:00 në Sallën e Kuqe në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve. Ndërsa hapja e ofertave do të filloj në orën 12:30.

KosovaPress përcjell drejtpërdrejt këtë ngjarje

Ngjarjet live në të kaluarën