Follow Us

*KYQU SQ EN
*staurday, 23.03.2019 04:32

Akademi kulturore-shpirtërore dhe ekspozitë “Gjergj Kastrioti – Skënderbeu...” (Drejtpërdrejt)

Ipeshkvia e Kosovës organizon Akademi kulturore – shpirtërore dhe Ekspozitë “Gjergj Kastrioti – Skënderbeu sipas fondeve të Arkivit Shtetëror të Dubrovnikut: ekspozitë me dokumente“.

Ngjarjet live në të kaluarën