Follow Us

*KYQU SQ EN
E Diel, 18.08.2019 05:47

10 vjetori i Pavarësisë ekonomike të Kosovës (Drejtpërdrejt)

Në kuadër të manifestimit të 10 vjetorit të pavarësisë së Kosovës, Oda Ekonomike e Kosovës organizon konferencë me akterët relevant për të shpalosur të arriturat dhe sfidat e dekadës së pavarësisë.

Ky aktivitet po organizohet nën patronatin e Presidentit të Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi. 

Pjesë kryesore të këtij aktiviteti  janë diskutimet nga bartësit kryesor të institucioneve të Republikës të Kosovës, ndarja e medaljeve presidenciale për ndërmarrjet me kontributin më të madh në punësim, buxhet dhe eksport, si dhe ekspozita e prodhimeve vendore.

Në këtë aktivitet përveç ekspozimit të produkteve kosovare, prezantohet një raport i shkurtër mbi sfidat e eksportuesve kosovar në tregun vendor dhe atë të jashtëm.

Ngjarjet live në të kaluarën