Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Mërkurë, 11.12.2019 04:53

​​Kjo është gjendja shëndetësore e britanikut të UÇK-së, Jon Harrison

Prishtinë | 18/07/2019 21:47

Veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, britaniku Jon Harrison ka treguar për gjendjen e tij shëndetësore, i cili prej 10 vitesh po përballet me tumore që janë të shpërndarë në trupin e tij. Ai ka theksuar se Kosova i ka dhënë prapë jetën dhe po ia përmirëson shëndetin e tij.

“Ti më ke dhënë jetën dhe shëndetin tim prapa,

Ti më ke dhënë një arsye për të luftuar për jetën,
Dhe më e rëndësishmja që ti më ke dhënë mua është dikush që të duash”, ka shkruar Harrison në Facebook në gjuhën shqipe, ndërsa pranë tekstit në shqip, ka shkruare dhe në gjuhën angleze.

Postimi i plotë i Harrisonit: 

Azhurnimi i fundit i shëndetit
Përshëndetje të gjithëve, mendova se ishte koha që unë ju thashë të gjitha gjërat që po ndodhin me shëndetin tim
Le të fillojmë me trurin. Kam pasur 3 raunde të trajtimit me thikë Gamma Knife dhe deri më tani gjërat po shkojnë shumë mirë. Nuk kam më dhimbje koke të mëdha, të cilat i kam pasur për 5 vjet.
Tumori është 75% i vdekur dhe tjetri 25% unë shpresoj se do të vdes, unë do të njoh më vonë.
Trajtimi i tumoreve të mia kurrizore është duke shkuar shumë mirë unë kam pasur 5 trajtime deri më tani dhe unë nuk kam pasur asnjë refuzim ndaj ADN-së të modifikuar që më kishin dhënë
Tumori po pakësohet, jo aq shpejt sa priste, por po zvogëlohet.
Unë jam nën një profesor të madh që mund të bëjë një operacion MAJOR për të hequr infeksionin në mua që kam pasur për 10 vjet tani
Kjo mund të përfshijë amputimin e këmbës sime të majtë, dhe një pjesë të legenit tim, por unë nuk di asgjë për të caktuar ende.
Në prill, u ktheva në Kosovë dhe për herë të parë në 4 vjet u ndjeva i madh, unë isha plot energji që nuk e kam pasur aq gjatë. Ndjeva gjallë për herë të parë në 10 vjet
Kam arritur të shkoj në krye të memorialit tonë në Koshare. Dhe kjo më bëri kaq krenarë!
Pra, gjërat duken të mira
Kam ditët e mia të këqija, por kryesisht ditë të mira
Unë nuk mund të presim që të jemi përsëri në shtëpi
Shkoni në Soma, Restorant Gresa, ha pak Burek, oh njeri që më mungon Burek !!!!
Restorant STEAKHOUSE në një Ferizaj, wow çfarë një biftek.
Mendova herën tjetër që do të provoj të gjitha vendet e reja për të ngrënë dhe të shkoj për një pije të madhe të PEJË BEER TË Ftohtë !!
Pra ju lutemi sugjeroni disa !!!
Kosova të dua
Ti më ke dhënë jetën dhe shëndetin tim prapa
Ti më ke dhënë një arsye për të luftuar për jetën
Dhe më e rëndësishmja që ti më ke dhënë mua është dikush që të duash
Latest health update
Hello all, I thought it was about time I told you all what is happening with my health
Let’s start with the brain. I had 3 rounds of the Gamma Knife treatment and so far things are going very good. I no longer have major headaches, which I had for 5 years.
The tumour is 75% dead and the other 25% I’d hopefully dying, I will know me later on.
My spinal tumour treatment is going very well I’ve had 5 treatments so far and I have had no rejection to the modified DNA they had given me 
The tumour is shrinking, not as fast as they expected but it’s shrinking.
I am under a great professor who may do a MAJOR operation to remove the infection in me that I’ve had for 10 years now 
This may include amputation of my left leg, and a bit of my pelvis but I know nothing for certain yet.
In April, I came home to Kosovo and for the first time in 4 years I felt great, I was full of energy which I’ve not had for so long. I felt alive for the first time in 10 years 
I managed to walk to the top of our memorial in Koshare. And that made me so proud!
So things are looking good 
I have my bad days, but mostly good days
I can’t wait to be home again
Go to Soma, Restaurant Gresa, eat some Burek, oh man I miss Burek!!!!
Restaurant STEAKHOUSE in a Ferizaj, wow what a steak.
Thought next time I’m going to try all new places to eat and go for a great drink of Cold PEJË BEER!!
So please suggest some !!!
Kosovo I love you 
You have given me my health and life back 
You have given me a reason fight for life
And more importantly Kosovo you have given me someone to love

Loading...
 

Shpërndaje


Artikuj të sponzorizuar

Më shumë nga KosovaPress