Follow Us

*KYQU SQ EN
E Mërkurë, 21.08.2019 11:19

Ketu publikohen komunikatat dhe njoftimet. Kosovapress nuk merr pergjegjesi per permbajtjen e tyre. Nese deshironi te publikoni, kontaktoni ne [email protected]sovapress.com apo ne nr. Tel. +377 (0) 45 723 045