Follow Us

*KYQU SQ EN
E Mërkurë, 17.01.2018 11:56

​Vendet që ditëve të ardhshme do të mbeten pa rrymë

Prishtinë | 29/12/2017 14:48

KEDS-i njofton se gjatë ditëve të ardhshme këto vende do të mbesin pa rrymë: Ja cilat janë ato vende:

Më 04.01.2018 në NS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zhegra (Kodi:61066006) prej orës  10:00 deri në ora 13:00


Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zhegera, Lladova, Llashtica (një pjesë), Shurdhani, Pidiqi, Selishta, Qeliku, Haxhtë, Isufajt, Terziajt dhe Demirët.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e transformatorit të ri.

2.

Më 04.01.2018 në NS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J14 Rrethi (Kodi:63000014) prej orës  10:00 deri në ora 13:00


Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TSB-Betonierka, TSB-Mega (rruga e Prishtinës),TSB- Ukshini (rr. e Prishtinës),TSB-Tuneli,TSB-16 (Dardania -I),TSB-25 dhe TSB-26 (Dardania -I).

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e largpërçuesit 10 kV.

Gjakova

 

1.

Më 30.12.2017 në NS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Opterusha (Kodi:82000010) prej orës  08:00 deri në ora 11:00 dhe prej orës 14:00 deri në ora 17:00


Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca dhe Zoçishtë.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave.

 

Prizreni

1.

Më 31.12.2017 në NS 35/10 kV Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sharri ll (Kodi:30036003) prej orës  12:00 deri në ora 16:00


Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: e Dëshmorëve, e Restelicës, e Brodit, e Radeshës, afariste: KFORI, Motel Meka, "Shtëpia e Kulturës", Radio Sharri dhe Policia.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e TS Dragashi 5 dhe TS Dragashi 6.
 

Shpërndaje


Artikuj të sponzorizuar

Më shumë nga KosovaPress