VALA shpërblen fituesit e lojës “Diaspora shpërblen”

prev next
 
Prishtinë E enjte, 05 Dhjetor 2013 11:46

Vala vazhdon të shpërblejë konsumatorët që pranojnë më shumë thirrje telefonike nga diaspora.

Në ceremoninë e rastit të organizuar të mërkurën, janë shpërblyer edhe 57 fitues të tjerë të javës së 5,6,7 dhe 8 të lojës shpërblyese “Diaspora shpërblen” dhe 1 fitues i tërheqjes mujore. /Kosovapress/

 
 
 
comments powered by Disqus