Follow Us

*KYQU SQ EN
E Premte, 19.01.2018 08:41

​Qytetet që do të mbeten pa rrymë

Prishtinë | 03/01/2018 16:58

KEDS-i, të mërkurën, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës për ditët e ardhshme.

Orari i plotë:

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 04.01.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zona Industriale (Kodi:41000009) prej orës  10:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja dhe TS Gega.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçje e trafostacionit të ri sipas pëlqimit energjetik me nr.13915.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 05.01.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Banulla(Kodi:41000012) prej orës  10:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Banulla, Gllogovci, Gomnasella, Llugagjija dhe Pojata.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjeve rele.

2.

Më 05.01.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kraishta(Kodi:41000002) prej orës  11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Rufc i Ri, Rufc i Vjetër, Hallaqi i Vogël, Hallaqi i Madh, Ribar i Vogël, Ribar i Madh, Zllakuqan, Kraishtë, Bujan, Bregu i Zi, Godanci i Epërm, Varigoci dhe Kraishta.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjeve rele.

3.

Më 05.01.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sllovia(Kodi:41000003) prej orës  12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë, Sllovi, Smallushë, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjeve rele.

4.

Më 05.01.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Konjuhi(Kodi:41000004) prej orës  13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lipjani (një pjesë), Konjuhi, një pjesë e Banullës, bizneset pëergjate Magji. Prishtine – Ferizaj . 

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjeve rele.

5.

Më 05.01.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Baza e asfaltit (Kodi:41000005) prej orës  14:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Baza e asfaltit, Jeta  e Re, Gracka e Vjetër,Topliqani dhe Gracka e Vogël.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjeve rele.

6.

Më 06.01.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lypjan-Qendra (Kodi:41000006) prej orës  10:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e qytetit , rrugët: “Lidhja e Prizrenit” , “Tahir Sinani” , “Komandant Kumanova”, Ambulanca etj.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjeve rele.

7.

Më 06.01.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Burgu (Kodi:41000008) prej orës  11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesën: Burgu.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjeve rele.

8.

Më 06.01.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zona Industriale (Kodi:41000009) prej orës  12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja dhe TS Gega.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjeve rele.

9.

Më 06.01.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shkolla A.Gllavica (Kodi:41000010) prej orës  13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Shkolla A. Gllavica.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjeve rele.

10.

Më 06.01.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV QMI (Kodi:41000011) prej orës  14:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Atlantik grup, Univerziteti Fama, Solid, Buqaj SH.P.K, Potera, Baki Automobil, Viva Fresh dhe Hospital Kosova.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjeve rele.

11.

Më 07.01.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bablaku(Kodi:41000001) prej orës  10:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Terrni,  Bablaku, Rubovci, Kojska, Ata Projekt, Dafina Shumolli, Bali Comerce, ETC, Gerlica, Rasim Halili, TS Metal Kosova, Universium Babushi i Ri, Surqina, Cërrnilla, Mirashi i Ri dhe Mirashi.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjeve rele.

12.

Më 07.01.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gadime(Kodi:41000013) prej orës  11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Babushi I Muhaxherëve, Gadimja e Ulët, Gadimja e Lartë, Vrella dhe  Plitkoviqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjeve rele.

13.

Më 07.01.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lypjani 2(Kodi:41000019) prej orës  12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Dardan Ratkoceri “Inter group”, Basri Sopa, Dino-1, TS 1 Imer Ratkoceri, Market Viva, T Sabri Bajrami, FFB Trade, TS Gani Shabani, TS Agron Gashi, Skender Krasniqi, TS 3.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjeve rele.

14.

Më 07.01.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Behtel Enka(Kodi:41000020) prej orës  13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Behtel Enka.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjeve rele.

15.

Më 05.01.2018 në NS 35/10kV Kaçanik do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  “630”  (Kodi :40043003)   prej orës 10:00 deri në 10:30 ora   15:30 deri 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e qytetit të Kaçanikut, TS Komiteti, Gjimnazi, Hekurudha dhe Dushkaja.

TS 10/04 kV “Vakufi” kodi 40043003220 do të mbetet pa tension prej orës 10:00 deri 16:00

Arsyeja e ndërprerjes: Lidhja e TS “Bajrush Nuredini” si dhe TS “Bardhi” në TS të ri Vakufi.

Peja

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 05.01.2018 në NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zahaqi (Kodi:51000010) prej orës  10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjesë e Llabjanit, Deponia, Ramuni (një pjesë), Gllaviqica, Kërstovci, Leshani, Klinqini, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit dhe Rosujat.

Arsyeja e ndërprerjes: Punimi i tri lidhëseve 10kV, lidhjet dhe demontimi i rrjetit.

2.

Më 06.01.2018 në NS 110/10 kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Juniku (Kodi:53000007) prej orës  10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polanë, Pobergjë, Prilep, Rastavicë, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjocaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave të tensionit të lartë dhe bartja e rrjetit.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 04,05.01.2018 në NS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Klinavci (Kodi:52000002) prej orës  08:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevë e Madhe, Ranoc, Berkovë dhe Rudicë .

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e përçuesit.

2.

Më 05.01.2018 në NS 110/10 kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Strellci(Kodi:53000004) prej orës  10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Isniq (një pjesë), Lebushë, Strellc i Epërm dhe Strellc i Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: Vazhdim i punimeve ne shtrirjen e kabllove të TM.

3.

Më 04.01.2018 në NS 110/10 kV Deçani do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Kulla Strellc(Kodi:53000004023) prej orës  09:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Isniq (një pjesë), Lebushë, Strellc i Epërm dhe Strellc i Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: Vazhdim i punimeve në shtrirjen e kabllove të tensionit të mesëm.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

1. Më 05.01.2017 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

     • Dalja 10 kV Fidanishte (Kodi: 71075003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: qendra e qytetit.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i në hapësirat e nënstacionit ekzistues.

2. Më 05.01.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

     • Dalja 10 kV Bajri (Kodi: 71075004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyteti, Lagjja Bajr dhe Frashëri.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i në hapësirat e nënstacionit ekzistues.

Prizreni

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 05.01.2018 në NS 35/10 kV Dikanca do të ndërprehet:

Trafofusha 10 kV (Kodi:300370) prej orës  12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin bizneset: Frigofood N.P.T "Kuk Comerc"(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Penda HC Dikancë dhe fshatrat: Baqkë, Dikancë, Leshtan, Radeshë dhe Brod.

Arsyeja e ndërprerjes: Aftësimi i mekanizmit te ndërprerësit 10 kV në trafo fushën e HC Dikancë.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 05.01.2018 në NS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bajram Curri (Kodi: 30033008) prej orës  09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Kukësi,  Xhevat Berisha, Sali Bytyqi,  Mbreti Pleurat, Bajram Curri, Wiliam Woker, bizneset: "Afioni", Etem-Trade","EULEX","Kuk-Komerc","Sharri Beton" dhe "Sharri Pllast”.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i kabllove të tensionit të lartë te Isa Petrolli.

Gjilani

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 05.01.2018 në NS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Uglari (Kodi:60060016) prej orës  11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kolektori, Uglari 1, 2 , Pogragja, Llofcia, Doxhët, Sllubica dhe Kokaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i shtyllave të tensionit të lartë.

Prishtina

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 05.01.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva kërkoj te shkyçjet:

LP 35 kV Koliqi(kodi: 140160)  prej orës 00:00 deri në orën 00:05

 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Grashticë, Radashec, Koliq, Ballaban,e Nishevc, Sharban, TS Sharban, TS Alshiqët, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë), Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc, Mutivode dhe fabrika e ujit Alpet.

LP 35 kV Shajkofci(kodi: 140150)  prej orës 00:05 deri në orën 00:05

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ujësjellësi rajonal "Batllava", Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga, Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Bërveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti, MAP Burgu i Sigurisë së Lartë.

Arsyeja e shkyçjes: Testime të SM  në trafofusha.

 

Shpërndaje


Artikuj të sponzorizuar

Më shumë nga KosovaPress