Follow Us

*KYQU SQ EN
E Enjte, 14.12.2017 01:27

​Këto qytete do të mbeten pa energji elektrike

Prishtinë | 11/08/2017 16:54

KEDS-i, të premten, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës gjatë ditëve të ardhshme.

Orari i plotë:

Prishtinë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 14.08.2017 në NS 35/10kV Fushkosova ll do të ndërprehet:

Dalja 10kV Miradi e Eperme (Kodi 15018019) prej orës 12:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Miradi e Epërme.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave në largpërçues.

Më 15.08.2017 në NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Llazarev (Kodi 15019005) prej orës 12:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe  Graca.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave në largpërçues.

Më 13.08.2017 në NS 35/10kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vragolia (Kodi 15018007) prej orës 09:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagja 29  dhe Pompa FAM GAS.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e rrjeti.

Gjilan

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 14.08.2017 në NS 110/10kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Strezofci (Kodi 15018019) prej orës 11:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kamenica (T.S.P. Bazeni, Lagjja Çamëria, Ujësjellësi, Kollarët, Malësia), Moqari i Ulët, Reqani, Hajnoci, Meshina, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirinca, Krileva, Leshtari, Boleci, Vaganeshi, Kremenata dhe Rahovica.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizioni dhe ndërrimi i shtyllave.

Më 15.08.2017 në NS TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dal.ka  rrethi (Kodi 63000014)  prej orës 9:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TSB-Betonierka, TSB-Mega (rruga e Prishtinës), TSB- Ukshini (rr. e Prishtinës),TSB-Tuneli,TSB-16 (Dardania -I),TSB-25 dhe TSB-26 (Dardania –I).

Arsyeja e ndërprerjes: Punimi i kokave kablovike TS 58.

Më 15.08.2017 në NS TS 110/10 kV Gjilani l do të ndërprehet:

Dalja 10kV Uglari (Kodi 60060016)  prej orës 11:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kolektori, Uglari 1, 2 , Pograxha, Llofca, Doxhët, Sllubica dhe Kokaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion dhe ndërrimi i shtyllave.

Më 15.08.2017 në NS TS 110/10 kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Slivovë (Kodi 60024003)  prej orës 10:00 deri në orën 10:30 dhe prej orës 14:00 deri në orën 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Boston, Turiqevc, Vllasal, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë dhe Gulmivodë.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i ormanit.

Pejë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 14.08.2017 në NS 35/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Jagoda (Kodi 52056005) prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Jagodë, Budisallc, Stublla, Lutogllava dhe Tërsteniku.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave 12 m.

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

Më 13.08.2017 në NS 110/10kV Klina do të ketë ndërprerje totale: prej orës 06:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël,  Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevë e Madhe, Ranoc, Berkovë Rudica , Pograxhë, Qupevë, Jellovc, Resnik, Jashanicë, Klinë, Dresnik, Dollc, Gremnik, Dresnik, shkolla, Benita kompani, Gllareva1, Veselajt 2,3,4, Morinët 5, shkolla, Rixheva 1 dhe 2, Stapanica 2, Zabërgja, Çabiqi 1,2 dhe 3, Gllarevë Antena e Ipko-s, depo M. Jaha, Mirusha transport, Lagjja Buzalla, Gremniku, Dollci, Qupeva, Vlljaku, Dushi, Sferka, Perqeva, Rastoka, Kpuzi, Qeskova, Lagja Simoni, Sheshi Nëna Terezë, Sheshi Faruk Elezi, rr.Abedin Rexha, Videja, Polci, Zajmi, Drenoci, Pjetërqi, Dugajeva, Bokshiqi, Grabanica, Dollova, Qeskova, Kpuzi, Volljaka, Sferkë, Jagoda, Budisallci, Stublla, Lutogllava dhe Tersteniku.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

Prizren

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 14.08.2017 në NS 35/10kV Prizreni lll do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bankosi (Kodi 30032002) prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtjefën Gjeqovi, UNMIK-u, Haxhi Ymeri dhe  Salajdin Braha.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 14.08.2017 në NS 35/10kV Prizreni lll do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lakuriqi lll (Kodi 30032004) prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Lakuriqi lll.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 15.08.2017 në NS 35/10kV Dikanca do të ndërprehet:

Dalja 10kV Brod (Kodi 30037003) prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshati Brod dhe bizneset: N.P.T "Kuk Comerc"(Motel Argjena), TS- IPKO Brod dhe TS- Penda HC Dikance.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizioni.

Më 15.08.2017 në NS 35/10kV Prizreni lll do të ndërprehet:

Dalja 10kV Komuna (Kodi 30032005) prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Komuna.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 15.08.2017 në NS 35/10kV Prizreni lll do të ndërprehet:

Dalja 10kV Skenderbeu (Kodi 30032006) prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra Tregtare, Ortakolli dhe Banesat Hidrotemit.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 13.08.2017 në TS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kamenica (Kodi: 31000029)  prej orës 09:30 deri në orën 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin lagjet: Gurishti, Petrova dhe Arbana. 

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e përçuesit.

Ferizaj

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 15.08.2017 në NS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drejtimi i Fshatrave (Kodi 40000002) prej orës 09:30 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave.

Më 14.08.2017 në NS 35/10kV Shtërrpca do  të ndërprehet:

Dalja 10kV Shtërrpca 1 (Kodi 40044001) prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e qyetit -Komuna, Ambulanca dhe Shtëpia e mallrave.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Më 14.08.2017 në NS 35/10kV Shtërrpca do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shtërpca 2 (Kodi 40044002) prej orës 14:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra e Shterpcës.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Më 12.08.2017 në NS 35/10kV Shtimje do të ndërprehet:

Dalja 10kV Caraleva (Kodi 41046004) prej orës 10:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Shtimes, Qesta e Reçakut, Reçaku, Belinci, Caraleva, Topilla, Llanishta, Devetaku, Grejqevci, Zborci, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e transformatorit të ri.

Më 15.08.2017 në NS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10kV Breza (Kodi 40044003) prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hotel Breza dhe Junior, Vikendicat, Jazhinca, Sevce, Verbishtica dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Më 15.08.2017 në NS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fabrika (Kodi 40044004) prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabrika I ribar.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Më 15.08.2017 në NS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gotovusha  (Kodi 40044005) prej orës 13:00 deri në orën 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Shtërrpcës te Shkolla, OSBE-ja, Biti e Ulët, Biti e Epërme, Shushiqa, Paloj, Gotovusha, Drekoci, Viqa, Firaj dhe Brodi.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Gjakova

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 15.08.2017 në NS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Pataqani (Kodi 82000001) prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm,  Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriq.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 15.08.2017 në NS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dragobili (Kodi 82082006) prej orës 09:00 deri në orën 12:00 dhe prej orës 15:00 deri në orën 18:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.557 Bedri Berisha (1 konsumatorë), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasar, Maral, Maxharr, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave të betonit. Lot 7. 

 

Shpërndaje


Artikuj të sponzorizuar

Më shumë nga KosovaPress