Follow Us

*KYQU SQ EN
E Martë, 12.12.2017 10:27

​Ja cilat vende nuk do të kenë rrymë ditëve të ardhshme

Prishtinë | 15/02/2017 17:14

KEDS njofton se në disa vende të Kosovës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ja cilat janë ato:

 

 

Më 16.02.2017 në  NS 35/10 kV Drenasi do të shkyçet:

Dalja 10 kV Drenasi 1 (Kodi:16021001)  prej orës 11:00 deri në orën 16:00.


 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: te Soliterat, Posta, te Shtëpia e shëndetit, Muratori 2000, Kulla com dhe Shtëpiza 2 (Rukolli).

 

Arsyeja e shkyçjes: montimi i ndërprerësit 1600A.

 

2.

 

Më 18.02.2017 në  NS 110/10 kV Prishtina 2 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Nr.23 (Kodi:11000006)  prej orës 10:00 deri në orën 16:00


 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: rr. 4 Llullat, afër Ilirise, rr. Gustav Majer dhe Hotel Ilira.

 

Arsyeja e shkyçjes: montimi i ndërprerësit 1600A.

 

3.

 

Më 18.02.2017 në  NS 110/10 kV Prishtina 2 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Nr.22 (Kodi:11000005)  prej orës 11:00 deri në orën 15:00.


 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Dodona, Parku, Banesat Latif Kryeziu, rr. Bajram Curri, rr.1 Tetori, rr. Shaip Kamberi, rr. Robert Gajdiku.

 

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i transformatorit energjetik.

 

Ferizaj

 

 

1.

Më 18.02.2017  në  NS 35/10 kV Shtime do të shkyçet:

Dalja 10 kV Carraleva (Kodi:41046004)  prej orës 04:00 -09:00


 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Caraleva, Reçaku, Belinci, Topilla, Llanishta, Devetaku, Grejqevci, Zborci dhe Petreshtica.

Arsyeja e shkyçjes: do te vendosen kokat kabllovike që janë dëmtuar  dhe do të bëhet ndërrimi i vajit  të ndërprerësve.

 

 

Më 18.02.2017  dhe 19.02.2017 në  NS 35/10 kV Ferizaj 2 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Kosovatransi (Kodi:40041004)  prej orës 08:00-11:00 dhe nga ora 14:00-17:00


 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Policia, Prokuroria, Viva Fresh, ETC dhe ndërtesa e TMK-së.

 

Arsyeja e shkyçjes: punime sipas PEE 11375, punime në trafostacionin  e Prokurorisë.

 

 

Gjakova

 

 

 

 

Më 17.02.2017  në  NS 35/10 kV Xerxa do të shkyçet:

Dalja 10 kV Xerxa (Kodi:82081003)  prej orës 11:00 -14:00.


Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: fshati Xerxe, Seperac. Ganija, Pom. Benz. Jupa, Motel Ador, Hotel Europa 1-2.

 

Arsyeja e shkyçjes: dislokimi i dy shtyllave të linjës 10 kV.

 

 

 


Temat:
 

Shpërndaje


Artikuj të sponzorizuar

Më shumë nga KosovaPress