Follow Us

*KYQU SQ EN
E Mërkurë, 17.01.2018 03:27

​DIGI Advertising , mundësia për suksesin e biznesit tuaj

Prishtinë | 03/02/2017 12:32

DIGI Advertising është kompani që ofron reklamimin më të sofistikuar dhe më të avancuar digjital, ku në 30 pajisje, të cilat janë të modelit të fundit dhe më të avancuar të Taxi TopLed Display, do të keni mundësi të favorshme për ta reklamuar kompaninë tuaj.

Kjo kompani është e fokusuar në ofrimin e shërbimeve, organizimeve dhe ideve të reja që shërbejnë për të reklamuar biznesin dhe produktet.

Ne posedojmë 30 pajisje, të cilat janë të modelit të fundit dhe më të avancuar të Taxi. TopLed Display, të cilat dhurojnë kualitet High Definition dhe jep më shumë se 12 bilion ngjyra. Kjo pajisje ofron reklamim në të dyja anët e ekranit (reklamë dy ballore).

Kompania jonë ju mundëson të gjithë subjekteve të bashkëpunojnë dhe të shfrytëzojnë formën më të avancuar të reklamimit me çmime promocionale. Çmimet për reklamim në pajisjet tona do të jenë shumë të arsyeshme nëse i krahasojmë ato me të gjitha mediumet aktuale që janë në industrinë e reklamimit si TV, Radio, Gazetë, Billboard. Reklama juaj do të reklamohet çdo ditë në çdo cep të qytet të Prishtinës nëpër veturat e Taksi Beki.

Pajisja jonë është padisja më e sofistikuar vetëm për qëllime reklamuese. Kjo pajisje është padisja e modelit të fundit të TopLed Display. Forma e tij e dallon atë nga monitorët e tjerë reklamuese dhe garanton tërheqjen e vëmendjes me formën dhe kualitetin e reklamës që transmetohet aty. 

Shpërndaje


Artikuj të sponzorizuar

Më shumë nga KosovaPress