Follow Us

*KYQU SQ EN
E Premte, 19.07.2019 04:48

​Vendet që nuk do të kenë rrymë

Prishtinë | 13/09/2018 16:51

KEDS njofton se në disa vende të Kosovës nuk do të ketë rrymë.

Ja cilat janë ato:

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 15.09.2018 në NS 110/10 KV Prishtina 2  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.38 Bregu i Diellit 1/1  (Kodi: 11000017) prej orës 10:00 deri në ora 12:00.


Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: ( Pjesa qendrore dhe lindore e Bregut të Diellit) Bregu i Diellit I trafo 1, Bregu i Diellit I trafo 2, Bregu I Diellit I trafo 3, Bregu i Diellit I trafo 4, Bregu I Diellit I trafo 5, Lagjja e Spitalit 10,NN mataj, Ngrohtorja,”Lin Projekt shpk, Labi Invest.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i kthinave 10 kV në NS10/0.4kV Ngrohtorja.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 15.09.2018 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Bradash Kulla – Te Ibushi (Kodi: 14000012149) prej orës 08:00 deri në ora 16:00


Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Bradashi.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga pala e tretë.

 

2.

Më 15.09.2018 do të ndërprehet:

NS 10/0.40 kV Obranq 1 (Kodi: 14000012136) prej orës 08:00 deri në ora 16:00


Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Obranq 1.

 

NS 10/0.4 kV Obranq 2 (Kodi: 14000012137) prej orës 08:00 deri në ora 16:00


Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Obranq 2

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga pala e tretë.

3.

 

Më 16.09.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Podujeva 5 (Kodi: 14000005) prej orës 09:00-11:00 dhe 14:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyteti i Podujevës, Polonica, Lagjjja Hoxheviq dhe  Ballovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në projektin Hoxhovit 2/2.

 

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 17.09.2018 në NS 35/10 KV Drenasi  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vasileva (Kodi: 16021006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00


Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pokleku, Vasileva, Sefë Hasi-Ferma e lopëve dhe Rexhep Cërrvadiku.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga Departamenti i Mirëmbajtjes.

 

2.

Më 17.09.2018 në NS 110/10 KV Elektrana do të ndërprehet:

Lp 35 kV Drenasi (Kodi: 160210) prej orës 10:30 deri në ora 15:00.


Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Drenasi një pjesë, Shtrubullovë,Krajkovë,Domanek, Baicë, Tërdevc, Obri, Poklekë, Vasileva, Sefë Hasi-Ferma e lopëve, Rexhep Cërrvadiku, Poklek i Ri, Korretica e Ulët, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek, Hib Petrol Zabel, Shkolla e  Mesme, Korotica, Sankovci, Fushtica Florim Kurrumeli Gllanasellë, Trasingu, Gurethyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani. GurthyesiÇikatovë, GurthyesiKalaja e Drenicës dhe Gurthyesi Mineral.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë në Lp 35kV

Ferizaj

 

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Me 14.09.2018  në  NS 110/35/10kV Bibaj  do te  ndërprehet:

Dalja 10 kV Komogllava (40000009)   nga ora   10:00 deri në ora  13:00 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Komogllava dhe  bizneset në Gerlicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Përmirësimi i vërejtjeve  në kuadër të projekteve Bechtel Enka

2.

Më 16.09.2018 në NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Banulla (Kodi: 41000012) prej orës 09:00 - 12:00 dhe 14:00-16:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Banulla, Gllogovci, Gomnasella, Llugagjija dhe Pojata.

 Arsyeja e ndërprerjes: Zëvendësimi i shtyllave të vjetëra.

Mirëmbajte të planifikuar

3.

Më 17.09.2018 në NS 35/10 KV Shtërpca do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Breza (Kodi: 40044003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Hotel Breza dhe Junior,Vikendicat,Jazhinca,Sevce,Verbishtica dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes:Revizion -pastrim i trasesë.

 

 

4.

Më 14.09.2018 në NS 110/35/10 kV Bibaj do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Fshatrat (Kodi: 40000002)   prej orës 09:30-10:00 dhe prej ores 12:00-12:30

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike  do të mbesin: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

Arsyeja e ndërprerjes: Shkyçja dhe kyçja e degëzimit për fshatin Zllatar.

 

5.

Më 14.09.2018 në NS 110/35/10 kV Bibaj do të ndërprehet:

·         NS 10/0.4 kV Shaban Sallahu (Kodi: 40000002265)   prej orës 09:30-12:30

·         NS 10/0.4 kV Avni Mehmeti (Kodi: 40000002160)      prej orës 09:30-12:30

·         NS 10/0.4 kV Dardani Ag Shpk (Kodi: 40000002250   prej orës 09:30-12:30

·         NS 10/0.4 kV Xhamia Zllatar (Kodi: 40000002161)     prej orës 09:30-12:30

·         NS 10/0.4 kV Lagja e Topallve (Kodi: 40000002263)   prej orës 09:30-12:30

·         NS 10/0.4 kV Zllatar (Ismajlt) (Kodi: 40000002162)    prej orës 09:30-12:30

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike  do të mbetet fshati Zllatar

Arsyeja e ndërprerjes:  Kyçja e një segmenti të L.P. të dislokuar degëzimi Zllatar.

 6.

 Më 14.09.2018 në NS 110/35/10 KV Bibaj do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Fshatrat -Dardani (Kodi: 40000002) prej orës prej orës 09:30 deri në ora 15:30

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike  do të mbesin: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj, Zllatari.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i L.P

 

Gjakovë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 15.09.2018 në NS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Qendra (Kodi: 81000002) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr. Abedin Tërbeshi, Rr.Ali Ibra, Rr.Ferhat Binishi (një pjesë), Rr.Ismail Qemali, Rr.Marin Barleti, Rr.Mazllum Lakuci, Rr.Mbretëresha Teutë, Rr.Nëna Terezë, Rr.Përmet Vula (një pjesë), Rr.Petro Nini Luarasi, Rr. Tirana, Rr.Skënderbeu (një pjesë), Rr.Tefik Çanga dhe Rr.Vëllezrit Frashëri.

Arsyeja e ndërprerjes: Punimi i urave të dyfishta të LP 10kV,

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 17.09.2018 në NS 35/10 KV Malisheva  do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Carralluka (Kodi: 82082001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare , Rr.606 Pavarësia , Rr.610 Hisni Mazreku, fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja e ndërprerjes:Revizion i Lp dhe Pastrim i trasesë.

 

Gjilan

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 17.09.2018 në NS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Stublla (Kodi: 61067001) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, Gurthyesi MISINI, Gurthyesi BENTAKOSI I RI, Gurthyesi MOGILLTE, Fabrika -Ujësjellësit dhe Godeni.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizionim i L.P, dhe Pastrim i trasesë.

 

 

Mitrovicë

 

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

1.

Më 14.09.2018  në NS 35/10 Mitrovica II (Objekti i vjetër) do të ketë ndërprerje nga ora  10:00  deri në orën 10:10.

Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra e Qytetit , Rr Mujë Hasani,Rr Berdi Hasanaj,Rr Musa Hoti,Rr Muj Krasniqi,Rr. Shaban Polluzha,Rr Rifat Vidishiqi,Rr Jakup Ceraja,Rr Parisi,Rr Sabedin Prekazi,Rr Remzi Durmishi,Rr Eset Ymeri,Rr Maxhistrala Adriatiku . Romët 1, 2, 3,Çerdhja, Remo Com, Bashkimi, Lin Project, Qyteti, Lagja Bajr, Frashëri, Lagjja Fidanishte .

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i në NS 110/35kV Vushtrria I.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më  17.09.2018 në NS 3510 kV Shupkovci do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Shala (Kodi: 71074001) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja, Selaci .

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

 

Pejë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 14.09.2018 në NS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Zahaqi (Kodi: 51000010) prej orës 13:30 deri në ora 14:30

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjeës e Llabjanit, Deponia, Ramuni nje pjesë, Gllaviqica, Kërstovci, Leshan, Klinqin, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit, Rosujat.

Arsyeja e ndërprerjes: Lidhja unazore per LP Spitali nga LP 7/2

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më  16.09.2018 në NS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

·         Lp 35kV Peja 1-Peja II(35/10kV) (Kodi:) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: 2 Korriku,Jarina nga dalja Shtëpia e Kulturës, Jarina-Dukagjin, Asllaqeshma 1 dhe 2. V.Bashkimi, 17 Nëntori Rugova, Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotovë, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj Gjimnazi, Kisha Katolike, Ambullanca stomatologjike, Dukagjini 1, TS 5 dhe Dukagjini 2. Tafil Alimusaj, Shaban Spahija, Gjimnazi. TS IV, Pionerët, Visar Kelmendi, Ekrem Lluka –Dukagjini, Muharrem Shala, Puhovci 3, Sanitasi. Gjimnazi “Bedri Pejani”.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e rrjetit 35 kV

 

2.

Më  15.09.2018 në NS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Klina I (Kodi: 52000005) prej orës 16:00 deri në ora 19:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Klina 1, Shpk USA, Grabanicët, Hekurudha Klina 1, Klina 1.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllës, vendosja e konzollave dhe shtrirja e përçuesit.

3.

Më 15.09.2018 në NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Juniku (Kodi: 53000007) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq, Gjocaj

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në projektin “Zgjerimi dhe Përforcimi I Rrjetit 2017“,

 

 

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më  17.09.2018 në NS 110/10 kV Deçan do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Barani (Kodi: 53000002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit, Buqani.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave dhe pastrimi i trasesë.

 

Prizren

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 16.09.2018 në NS 110/35/10 KV Prizren 1 do të ndërprehet:

Lp 35 kV Prizren IV  (Kodi:300330 ) prej orës 09:00 deri në ora 15:00.


Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagja Tusus 1, Lagja Tusus 2, Lagja Tusus 3, Lagja Tusus 4, Lagja Tusus 5, Shkolla Normale, KFOR-i turk, Lagjja e Trimave. IBPK "Prizreni", "Shtypshkronja e re"(ETC), Siprint Shtypshkronja". Rrugët: Kukësi, Xhevat Berisha,Sali Bytyqi, Mbreti Pleurat, Bajram Curri, Ëiliam Ëalker. Afariste:"Afioni",Etem-Trade","EULEX","Kuk-Komerc","Sharri Beton","Sharri Pllast, Ismet Jashari-Kumanova, Anton Pashku, Mentor Krasniqi  Vatrat Shqiptare, Shën Albani, Lazër Lumezi, Shën Jeronimi, Pal Paluca, Hysen Rexhepi, Nuhi Elezi, Themistokli Gërmenji,  Asllan Berisha, Teodor Haxhi Filipi, Marin Barleti, Bujtinat, Iljaz Kuka, Adnan Krasniqi, Aleksander Flemingu, Papa Gjon Pali II, Anton Çeta, Petro Nini Luarasi, At Gjergj Fishta,Odhise Paskali, Esat Haskuka, Xhavit Bajraktari, Indrit Cara Kavaja, Azem Hajdari, Behari, Sheshi Shadervan, Halil Berisha, Lekë Dugagjini. Spitali Rajonal I Prizrenit .Zjarrefikësit, Ben-AF, Him-Grop, Gobali. Qendra teknike , Hoqa mahalla, Tusuzi.

Arsyeja e ndërprerjes: Lidhja e sustës së kurdisjes në ndërprerësit e fuqisë, rregullimi i pozitave të ndarësve të tokëzimit, linjës dhe zbarrave.

 

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 15.09.2018 në NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Velezha (Kodi:31000030) prej orës 10:30 deri në ora 14:30. 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbicë e epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.   

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i Lp-s

 

Më 14.09.2018 në NS 110/35/10kV Prizren 1 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Rahoveci (Kodi: 30000015) prej orës 10:30 deri në ora 15:30.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I dhe Tulltorja II.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.

 

 

 

 

 

 


Loading...
 

Shpërndaje


Artikuj të sponzorizuar

Më shumë nga KosovaPress