Follow Us

*KYQU SQ EN
E Premte, 22.02.2019 12:08

​Vendet që do të mbeten pa rrymë

Prishtinë | 09/08/2018 17:19

KEDS-i, të enjten, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës për ditët e ardhshme.

Orari i plotë:

Prishtina

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 11.08.2018 në NS 35/10kV Parku i Biznesit do të ndërpritet:

Dalja 10kV Komorani (Kodi: 16023007) prej orës 13:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Komorani, Komoran lagjja e Koperativës, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i Lartë, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovc (një pjesë), Llapushnik (një pjesë) .  

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e rrjetit 10 kV.

Më 11.08.2018 në TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Fshatrat 1 (Kodi: 14000009) prej orës 09:00-12:00   dhe prej orës 14:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik, Llapashtica e Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime ne projektin Muqiqët.

Më 11.08.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeva  do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Letanci (Kodi: 14000012) prej orës 09:00-12:00  dhe nga  ora 13:00-16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Obrançë, Peran, Obrançë 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë Katunishtë, Lepaj, Dobratin 1 dhe Ferma e Pulave Peran.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ormanit distributiv për si dhe ndarësit  TSSH 160 kVA   Katunishta 3 -Kastratët  si dhe ndërrimi i Transformatorit në TSSH Katunishta – Shkolla.

Më 11.08.2018 në NS 110/10 kV Prishtina 3  do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Nr 26 (Kodi: 12000018) prej orës 15:00 deri ne  ora 17:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ramiz Sadiku,NLB Banka.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e TS-it të ri.

Mirëmbajte të planifikuar

Më 11.08.2018 në NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërpritet:

Dalja 10kV J6 Rezervaret e KFOR (Kodi: 13000002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bardhoshi dhe  Bërnica e Ulët, Barileva Sheshivarët, Shaljanët, te Xhamia, Drenovc Gashët, ”Kuvilab” private, Rub Shpk-Samir Rexha, Ndriçimi Publik për autostradë dhe Prugovc –Kaqurët.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Më 11.08.2018 në NS 35/10kV Prishtina lll do të ndërpritet:

Dalja 10kV Objekti C7 (Kodi: 10011005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Objekti C7 dhe një pjesë  e lagjes Ulpiana.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Më 13.08.2018 në NS 35/10kV Drenas do të ndërpritet:

Dalja 10kV Gllobari (Kodi: 16021008) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gllobari, Vërboci, Tërsteniku ,Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobrosheci.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Më 13.08.2018 në NS 35/10kV Drenas do të ndërpritet:

Dalja 10kV Trasing-Gurthyesi (Kodi: 16021010) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Trasingu, Gurethyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Më 13,14,15 dhe 16 .08.2018 në NS 35/10 kV F.Kosovë do te   ndërpritet:

NS 10/0.4 kV Kulla Nakarad (Kodi: 15018006054)  prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e fshatit Nakaradë.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në Projektin PLC –MMO Kulla-Nakaradë.

Më  11,13,14 dhe 15 .08.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeve do të  ndërpritet:

NS 10/0.4 kV Letonc-1,Shkolla (Kodi: 14000006034)  prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Një pjesë e fshatit Letanc.

Arsyeja e ndërprerjes : Punime ne Projektin PLC –MMO Letonc 1 Te shkolla.

Më 10.08.2018 në NS 35/10kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10kV Apollonia (Kodi: 15018015) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Banesat e Apollonisë.     

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i daljes.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 11.08.2018 në NS 35/10kV Shtërrpca do të ndërpritet:

Dalja 10kV Breza (Kodi: 40044003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hotel Breza dhe Junior, Vikendicat, Jazhinca, Sevce, Verbishtica dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion dhe pastrimi i trasesë.

Më 13.08.2018 në NS 35/10kV Shtërpca do të ndërpritet:

Dalja 10kV Molika (Kodi: 40044007) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Repititori, TS Shkolla Skijimit, TS Kulla, dhe TS Hotel Molika.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion dhe pastrimi i trasesë.

Më 13.08.2018 në NS 110/35/10kV Bibaj do të ndërpritet:

Dalja 10kV Drejtimi I Qytetit (Kodi: 40000001) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyteti (një pjesë), rr. Rexhep Bislimi, rr. Hasan Prishtina, TS Pylltaria dhe Grupi i Bizneseve.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 13.08.2018 në NS 110/35/10kV Bibaj do të ndërpritet:

Dalja 10kV Drejtimi I Fshatrave (Kodi: 40000002) prej orës 12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 13.08.2018 në NS 110/35/10kV Bibaj do të ndërpritet:

Dalja 10kV Rexhep Bislimi (Kodi: 40000003) prej orës 14:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Rexhep Bislimi, rr. Hasan Prishtina, Pylltaria, rr. e Varoshit dhe Kisha Katolike.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 11.08.2018 në NS 110/35/10kV Bibaj do të ndërpritet:

Dalja 35 kV Shtërpca (Kodi: 400440) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e qyetit -Komuna, Ambulanta, Shtëpia e mallrave, Qendra e Shterpcës, Hotel Breza dhe Junior, Vikendicat, Jazhinca, Sevce, Verbishtica dhe bizniset private, një pjesë e Shtërrpcës te Shkolla, OSBE-ja, Biti e Ulët, Biti e Epërme, Shushiqë, Paloj, Gotovushë, Drekoci, Viqë, Firaj, Brod, TS Repititori, TS Shkolla Skijimit, TS Kulla, TS Hotel Molika, Pilana, Farma, Gllogu, Fabrika I. Ribar, Hotel Narcis, Llaza.

Arsyeja e ndërprerjes: Zëvendësimi i ndërprerësit tek ardhja 35 [kV].

Vërejtje: Me rastin e ndërprerjes së NS 35/10 kV Shtërpca do të mbetet pa tension edhe BRE- HC “Brezovica” Matkos Group

Prizreni

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 11.08.2018 në NS 35/10kV Dikanca do të ndërpritet:

Dalja 10kV Radesha (Kodi: 30037006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshatrat Baqkë, Dikancë, Leshtan dhe Radeshë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i lartë përçuesit.

Më 13.08.2018 në NS 35/10kV Pirana do të ndërpritet:

Dalja 10kV Hasi 2 (Kodi: 30034003) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe revizion i largpërçuesit.

Peja

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 11 dhe 13.08.2018 në TS 110/10 kV Deqan do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Juniku (Kodi: 53000007) prej orës 14:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxhë, Prilep, Rastavicë, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjocaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e konstruksioneve metalike të tensionit të lartë.

Më 11 dhe 13.08.2018 në TS 110/10 kV Klina do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Klinavci (Kodi: 52000002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinavc,Gjurgjevik i vogel, Kernic, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushev e vogel, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushev e madhe, Ranoc, Berkov dhe Rudica.

Arsyeja e ndërprerjes: “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2017“, LOT 12 Pejë –Gjakova.

Më  13.08.2018 në TS 110/10 kV Klina do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Jagoda (Kodi: 52056005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Fshati Jagodë, Budisallcë, Stublla, Lutogllava dhe Tersteniku.

Arsyeja e ndërprerjes: “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2017“, LOT 12 Pejë –Gjakovë.

Mirëmbajte të planifikuar

Më 13.08.2018 në NS 110/10kV Deçani do të ndërpritet:

Dalja 10kV Ledina (Kodi: 53000001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gramaqeli, Belegu, Baballoqi, Dubrava, Irzniqi, Ledinat dhe Prokolluku.

Arsyeja e ndërprerjes: Riparimi dhe ndërrimi i shtyllave.

Mitrovica

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 13.08.2018 në NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Kabllat (Kodi: 73000001) prej orës  09:00-12:00  dhe prej orës 15:00-18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyteti, policia dhe qendra.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i trafos. 

Mirëmbajte të planifikuar

Më 13.08.2018 në NS 110/10kV Vushtrria 2 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor (Kodi: 73000004) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shtitaricë, Dalak, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galicë, Beçiq dhe  Brusnik.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

Gjilani

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 13.08.2018 në NS 35/10kV Lladovë do të ndërpritet:

Dalja 10kV Zhegra (Kodi: 61066006) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zhegra, Lladova, Llashtica (një pjesë, Shurdhani, Pidiqi, Selishta, Qeliku, Haxhtë, Isufaj, Terziaj dhe Demirët.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion dhe pastrimi i trasesë.

Gjakova

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 11.08.2018 në NS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Qendra (Kodi: 81000002) prej orës 08:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Abedin Tërbeshi, rr.Ali Ibra, rr.Ferhat Binishi (një pjesë), rr.Ismail Qemali, rr.Marin Barleti, rr.Mazllum Lakuci, rr.Mbretëresha Teuta, rr.Nënë Tereza, rr.Përmet Vula (një pjesë), rr.Petro Nini Luarasi, rr.Rruga Tirana, rr.Skënderbeu (një pjesë), rr.Tefik Çanga dhe rr.Vëllezrit Frashëri.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e  TS- ZEKEN në shtylle.

Mirëmbajte të planifikuar

Më 13.08.2018 në NS 35/10kV Malisheva do të ndërpritet:

Dalja 10kV Caralluka (Kodi: 82082001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.603 Adem Jashari (një pjesë), rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.606 Pavarësia (1 konsumator), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion dhe pastrimi i trasesë.

Loading...
 

Shpërndaje


Artikuj të sponzorizuar

Më shumë nga KosovaPress