Follow Us

*KYQU SQ EN
E Martë, 19.03.2019 03:45

​Vendet që do të mbeten pa rrymë

Prishtinë | 16/04/2018 16:46

KEDS-i, të hënën, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës për ditët e ardhshme.

Orari i plotë:

Peja

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 18.04.2018 në NS 35/10 kV Isniqi  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bletarija  (Kodi: 53057004) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bletaria, Hulaj, Pushimorja e fëmijëve,  Kfori-1.

 Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit toroidal.

2.

Më 18.04.2018 në NS 35/10 kV Isniqi  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Manastiri I Deçanit  (Kodi: 53057005) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Manastiri i Deçanit.

 Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit toroidal.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 18.04.2018 në NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dardania ll  (Kodi: 51000004) prej orës 12:00 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Benzines Raushiq, Tregu Raushiq, Jasiqi2, Jasiqi1, Banja, Mulliri Jusaj, Molika kontroll teknik, Jakup Beqaj, Asfallti, Ideal Vokshi, Te Billepoja, Dardanija2,Dardanija1,Dardanija7 dhe Dardanija 4.

 Arsyeja e ndërprerjes: vendosja e shtyllës.

Gjilani

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 18.04.2018 në NS 35/10 kV Gjilani ll do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Frigoriferi  (Kodi: 60061005) prej orës 10:30 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Te Sokoli, Dheu i Bardhe Poligoni, Kufca,Te baja-Bazeni, Te Spitali Mental, Ujësjellësi dhe TS Poredini.

 Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

2.

Më 18.04.2018 në NS 35/10 kV Gjilani ll do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kufca (Kodi: 60061006) prej orës 11:00 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kufca, Stanishor, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgovë, Makreshi i ulët dhe i Epërm, Draganci i vjetër .

 Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

3.

Më 18.04.2018 në NS 35/10 kV Gjilani ll do të ndërprehet:

Dalja 10 kV KFORI-it (Kodi: 60061009) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Xhamia e Medresesë, Konvikti, KFOR-i, Ambulanca e Dardanisë dhe Xhaxhi.

 Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

4.

Më 18.04.2018 në NS 35/10 kV Gjilani ll do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Morava e Binçës (Kodi: 60061013) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabrika e banesave dhe Kfori.

 Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

5.

Më 18.04.2018 në NS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J18 Spitali (Kodi: 63000018) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesa pas Spitalit dhe Kodra e dëshmorëve.

 Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i grupeve matëse.

6.

Më 18.04.2018 në NS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bresalci  (Kodi: 63000010) prej orës 09:30 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:  Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.

 Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të kalbura.

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 18.04.2018 në TS 35/10 kV Drenasi (Kodi: 16021)  do të ketë  ndërprerje totale: prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Drenasi, Lagjja e Feroniklit, Çikatovë, Shtrubullovë, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc, Obri , Zabeli i  Ulët, një pjesë  e Llapushnikut, Poterki, Llukovci, Pokleku, Vasileva,Sefë Hasi-Ferma e lopëve, Rexhep Cërrvadiku, Poklek i ri, Korretica e ulet, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek, Hib Petrol Zabel, Gllobari , Vërboci, Tërsteniku, Çikatovë ,Gllanasellë dhe Dobrosheci, Shkolla e  mesme, Korotica, Sankovci, Fushtica, Gllanaselle, Trasingu, Gurethyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndarësit 35 kV në TS Bardhi i Madh.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 18.04.2018 në TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Breznicë (Kodi: 15019009) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e përçuesit 10kV të ri për implementimin e projektit Lot 16_2017 “ LP 20 kV Breznica.

2.

Më 18,19,20,21,22,23,24.04.2018 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV Gjon Sereqi (Kodi: 13000010055) prej orës 09:00-12;00 dhe prej orës 13:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: rr.Gjon Sereçi.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve të rinj në rrjet- punime nga firma Elteko.

3.

Më 18,19,20,21,22,23,24.04.2018 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV Herticet (Kodi: 13000010041) prej orës 09:00-12;00 dhe prej orës 13:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Lagjes Kodra e Trimave te Herticët.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve të rinj në rrjet-Punime nga firma Elteko.

4.

Më 18,19,20,21,22,23,24.04.2018 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV Kodra e Trimave 6 (Kodi: 130000105036) prej orës 09:00-12;00 dhe prej orës 13:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: rr. Kadri Zeka.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve të rinj në rrjet- punime nga firma Elteko.

Gjakova

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 18.04.2018 në NS 35/10 kV Gjakova ll do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gjakova lll  (Kodi: 81083016) prej orës 12:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi, Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit, Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave të betonit.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 19.04.2018 në NS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hasi 2  (Kodi: 30034003) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorëve matës të rrymës.

Loading...
 

Shpërndaje


Artikuj të sponzorizuar

Më shumë nga KosovaPress