Follow Us

*KYQU SQ EN
E Hënë, 18.02.2019 04:20

​Orari i reduktimeve me energji elektrike

Prishtinë | 11/07/2018 17:05

KEDS-i, të mërkurën, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës në ditët e ardhshme.

Orari i plotë:

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 13 dhe 14.07.2018 në NS 110/10kV Prishtina 5  do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Kodra e Trimave 11 (Kodi: 13000005031)   prej orës 09:00  deri 11:00 dhe 13:00 deri 16:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë:  rr. 28 Nëntori.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Më 13.07.2018 në NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/04kV  GJON SERREQI (Kodi: 13000010055) prej orës 09:00-12:00 si dhe 13:00-17:00

   Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: rr. Gjon Serreqi.

 Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve në rrjet të ri.

3.

Më 13.07.2018 në NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/04kV  Herticët (Kodi: 13000010041) prej orës 09:00-12:00 si dhe 13:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Lagjja Herticët.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve në rrjet të ri.

4.

Më 13,14 dhe 15.07.2018 në NS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/04kV  Nexhmi Llumnica (Kodi: 13000005080) prej orës 09:00-11:00 si dhe 13:00-16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: rr. Nexhmi Llumnica.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve në rrjet të ri.

5.

Më 13.07.2018 në NS 35/10 kV Badovci do të ndërprehet:

NS 10/04kV Mramor-Slivove  (Kodi: 10014001) prej orës 10:30-15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marecit dhe Mareci.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 13.07.2018 në TS 35/10kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kosovapetrolli (Kodi: 40041003) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr."G.Terbeshi", Talinovci  i Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhaxherëve dhe Bizniset private.

 Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosje e rrjetit 10 kV,

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 13.07.2018 në TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gadime (Kodi: 41000013) prej orës 09:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Babushi I Muhaxherëve, Gadime e Ulët, Gadime e Lartë, Vrella dhe  Plitkoviqi.

 Arsyeja e ndërprerjes: Revizion si dhe shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Më 13.07.2018 në TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV QMI I (Kodi: 41000011) prej orës 10:00 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Atlantik grup, Univerziteti Fama, Solid, Buqaj SH.P.K, Potera, Baki Automobil, Viva Fresh, Hospital Kosova.

 Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Më 13.07.2018 në TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Banulla (Kodi: 41000012) prej orës 11:30 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Banulla, Gllogovci, Gomnasella, Llugagjija dhe Pojata.

 Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Më 13.07.2018 në TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lipjan-Qendra 2 (Kodi: 41000019) prej orës 14:30 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Lipjani- qendra.

 Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 13.07.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Beci (Kodi: 80080010) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Beci, Janoshi, Lugbunari, rr.Mark Malota, Novosella e Epërme, Novosella e Poshtme, Osek Pasha, Palabardhi, Qerimi, Sopoti dhe Trakaniqi.

 Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 13.07.2018 në TS 35/10 kV Rrafshina do të ndërprehet:

Dalja 10kV  Viti (Kodi: 61067005) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Viti ("Iliri", Te Shkolla e mesme,Te Ura,Te Kasabanka, te Shtëpia e kulturës,Te Pasqyrja dhe te Kisha katolike).

 Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i TS 10(20)/0.4 [kV].

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 13.07.2018 në TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hogoshti (Kodi: 62000004) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hogoshtë, Shipashnicë, Poliqkë  dhe Xhyrishevcë.

 Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i shtyllave të tensionit të lartë.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 13.07.2018 në TS 35/10 kV Shupkovci I  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shala (Kodi: 71074001) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

 Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave 10kV.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 13.07.2018 në TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Podrumi (Kodi: 30000014) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Atmaxha, Nasheci I, Nasheci II, Mazrek, Kojusha, Nasheic, Gurshita, Gjonaj I, Gjonaj II, Gjonaj III dhe Zymi.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

2.

Më 13.07.2018 në TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10kV Restelica (Kodi: 30036002) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lubovishtë, Kukjan, Vranishtë,Restelicë, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok dhe Orqushë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 13.07.2018 në NS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Klinavci (Kodi: 52000002) prej orës 09:00  deri ne ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevë e Madhe, Ranoc, Berkovë dhe Rudicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i kokave kabllovike dhe shtrirje e përçuesit.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 13.07.2018 në NS 35/10kV Gurakoc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobrusha (Kodi: 50052001) prej orës 11:00  deri ne ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrushë e Epërme, Staradran, Elshan, Berisha, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe të Epërme dhe Ruhoti.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i TMRr-ve.

Loading...
 

    Shpërndaje


    Artikuj të sponzorizuar

    Më shumë nga KosovaPress