Follow Us

*KYQU SQ EN
E Mërkurë, 25.04.2018 10:26

​KE forcon sigurinë online

| 10/01/2017 17:07

Komisioni Evropian ka propozuar rregulla të reja për të përforcuar sigurinë në komunikimet elektronike, rregulla që thotë gjithashtu se hapin mundësi të reja për bizneset.

Ndryshimet prekin të gjitha platformat e komunikimeve elektronike dhe digjitale, që nga ato tradicionale dhe tek platformat më të reja. 

Kjo do të thotë që rregullave të reja të forta për ruajtjen e privatësisë do t’u nënshtrohen edhe Whats App, Viber, Facebook Messenger, Skype, Gmail, iMessage e të tjera shërbime të ngjashme.

Komisioni thotë se nisma ndihmon bizneset që tashme do të veprojnë sipas rregullave të njësuara në të gjitha vendet anëtare të Bashkimit Evropian, ndërkohë që u lihet hapësirë në disa pika vendeve të veçanta për të përforcuar, ose lehtësuar këto masa.

 

 

 

 

 

Shpërndaje


Artikuj të sponzorizuar

Më shumë nga KosovaPress