Vrasje në Prizren

prev next
 
Prizren E diel, 18 Shtator 2011 16:04

Të dielën, rreth orës 10:00, në rrugën “Ali Pashë Gucia” në Prizren, ka ndodhur një vrasje, ku sipas hetimeve fillestare, një i dyshuar i panjohur ka vrarë me armë zjarri C. D. nga Prizreni.

Të dielën, rreth orës 10:00, në rrugën “Ali Pashë Gucia” në Prizren, ka ndodhur një vrasje, ku sipas hetimeve fillestare, një i dyshuar i panjohur ka vrarë me armë zjarri C. D. nga Prizreni.

Pas vrasjes i dyshuari është larguar nga vendi i ngjarjes me një automjet të llojit “Golf” II, ngjyrë e kuqe.

Hetues rajonalë dhe krim teknika kanë kryer procedurat e këqyrjes së vendit të ngjarjes ku ishte i pranishëm edhe prokurori.

 
 
 
comments powered by Disqus
 
 
 
 
 

Ju rekomandojmë