Sytë kah Kimi

prev next
 
Prishtinë E diel, 13 Maj 2012 18:35

Duhej të ishte një ndeshje e thjeshtë basketbolli mes Los Angelos Lakers dhe Denver Nuggets, por është kthyer në një shfaqje të vërtetë, ku protagonistë kanë qenë Kim Kardashian dhe i dashuri i saj, reperi Keany West.

Spektatokët e kanë harruar fare ndeshjen dhe të gjithë i kanë fiksuar sytë tek dyshja e famsh, e që nuk kanë ngurruar të shkëmbejnë puthje dhe prekje intime.

 
 
 
comments powered by Disqus
 
 
 
 
 

Ju rekomandojmë