Spitali Amerikan ofron shërbime falas për qytetarët e veriut të Mitrovicës

prev next
 
Prishtinë E martë, 28 Gusht 2012 20:45

Spitali Amerikan, Ministria e Shëndetësisë dhe Kuvendi Komunal i Mitrovicës, do të nënshkruajnë nesër një marrëveshje trepalëshe, që të ofrojnë shërbime operative falas per qytetaret e Mitrovicës veriore.

“Përmes kësaj marrëveshje, Spitali Amerikan do të zotohet që të ofrojë shërbime operative falas për qytetarët e Mitrovicës veriore”, kanë njoftuar për Kosovapress zyrtarët e Spitalit Amerikan.

 
 
 
comments powered by Disqus
 
 
 
 
 

Ju rekomandojmë