• Lajmi
  • KosovaPress, 25 Janar 2013 08:24

Mentor Shala, Drejtor i Përgjithshëm i RTK-së

prev next
 
Të ngjajshëm

Mbrëmë, në orët e vona, nga shtatë kandidatët që kanë aplikuar për këtë detyrë, bordi i Radiotelevizionit të Kosovës nuk ja vazhdojë mandatin drejtorit të deritanishëm, Sylejman Shaqiri dhe zgjodhi Mentor Shalën për drejtor të përgjithshëm të RTK-së i cili tre vitet e fundit ka qenë zëvendës drejtor i përgjithshëm.

Shala para se të emërohej zëvendësdrejtor i përgjithshëm, ka ushtruar detyra të ndryshme në RTK duke e filluar si gazetarë për të vazhduar në pozitën e redaktorit dhe redaktor përgjegjës i lajmeve në Televizionin publik të Kosovës.

Ai është 37 vjeçar, i martuar dhe baba i dy fëmijëve . /Kosovapress/