Kjo femër vazhdon të jetë seks simbol

prev next
 
Los Anxhelos E enjte, 23 Shkurt 2012 18:54

Janë mbushur 46 vjet kur ajo doli nga plazh me bikinin e parë të njerëzimit. Por edhe sot e kësaj dite, edhe pse 71 vjeçe, Raquel Welsh është seks-simbol.

Aktorja u shfaq në një festë të organizuar nga Vanity Fair në Los Angelos, duke treguar format e saj. E vlerësuar nga Playboy si femra më e dëshiruar në vitet ’70, Welch u bë seks simbol pasi u shfaq me bikini në filmin e vitit 1966 me titull ‘Një milion vjet Përpara Krishtit’.

Welsh gjithashtu është shfaqur në të parën skenë seksuale interraciale në një film dhe po ashtu ka luajtur edhe rolin e një heroine transeksuale.

 
 
 
comments powered by Disqus
 
 
 
 
 

Ju rekomandojmë