Imazhet seksi të kryeprokurores Ina Rama në plazh

prev next
 
Tiranë E diel, 16 Shtator 2012 19:58

Kryeprokurorja shqiptare, Ina Rama, është një person shumë i kujdesshëm, që askush të mos mësojë detaje të jetës së saj jashtë profesionit, dhe aq më pak të ketë në qarkullim imazhe të saj mbi këtë pjesë të jetës, që ajo e ruan me fanatizëm.

Kësaj here nuk bëhet fjalë për ndonjë këngëtare, e cila imazhet e saj seksi i ka servirur me kohë në klipe dhe nuk ka ndonjë gjë të re për të parë.

Po flasim për një personazh për të cilin kurioziteti është mjaft i madh, për ta parë në një version informal.(panorama)

 
 
 
comments powered by Disqus
 
 
 
 
 

Ju rekomandojmë