Endeavour shkon në Kaliforni mbi një avion gjigand

prev next
 
Uashington E shtune, 22 Shtator 2012 17:43

Endeavour, anija kozmike e cila vitin e kaluar realizoi udhëtimin e fundit në hapësirë është dërguar në Los Angeles për t'u ekspozuar në një muze.

Endeavour u vendos mbi një avion vigan për t'u dërguar në Kaliforni, stacioni i parë i ekspozimit pas Qendrës Hapsinore Kennedy në shtetin e Floridës.

Avioni që e mbajti në krahë anijen kozmike veterane ka mbërritur në Los Angeles.

Anija kozmike Endeavour, ka realizuar gjithsej 25 fluturime hapësinore dhe ka kaluar në kozmos 299 ditë.

 
 
 
comments powered by Disqus
 
 
 
 
 

Ju rekomandojmë