• Lajmi
  • KosovaPress, 03 Maj 2012 08:27

Bojkot institucioneve qendrore dhe subjekteve politike

prev next
 
Të ngjajshëm

Agjencia e Pavarur e Lajmeve Kosovapress bojkoton aktivitetet e sotme të Kuvendit të Kosovës, Presidencës, Qeverisë dhe partive politike, në shenjë pakënaqësie me miratimin e Kodit të ri penal të Republikës së Kosovës.

Arsyet e bojkotit janë:

Bojkot, sepse liria e shtypit nuk negociohet.

Bojkot, sepse me Kodin e ri Penal, liria e shtypit fundoset.

Bojkot, sepse Kodi i ri Penal duhet të rikthehet në Kuvend dhe nenet 37 e 38 duhet të hiqen.