Beyonce, më e bukura në botë

prev next
 
Los Anxhelos E enjte, 26 Prill 2012 21:08

Si do të ndiheshit nëse nga miliona femra në të gjithë botën ju konsideroheni zyrtarisht si më e bukura?

Këtë fat ka patur Beyonce. Revista People ajo që çdo vit publikon një listë me personazhet më të këndshëm të vitit dhe femra e përzgjedhur është Beyonce. Në një intervistë për revistën Beyonce tha se “ndjehem më e bukur se asnjëherë më parë pasi edhe kam sjellë në jetë një fëmijë. Nuk jam ndjerë kurrë kaq e lidhur me jetën, tani kam një qëllim “jetësor”.

Por përveç se është femra më e bukur në botë, Beyonce thotë edhe se ka shumë dëshirë të ndërrojë pampersat e fëmijës që quhet Blue Ivy Carter.

 
 
 
comments powered by Disqus
 
 
 
 
 

Ju rekomandojmë