Aktuale

 
 
 

Lajme sportive

Etapa e dytë i takoi gjermanit Sacsha Starker
 

Etapa e dytë i takoi gjermanit Sacsha Starker

Duket se çiklistë gjerman në këtë edicion kanë ardhur edhe më të...

 
 Shpërndaje
 

Video

Komuna e Prishtinës konferencë për një shkrim të botuar, derisa nuk përgjigjen në kohë

Çdo kompani apo ofertues që është në listën e zezë të Organit Shqyrtues të Prokurimit OSHP përjashtohet dhe nuk arrin të bëjë kontratë me Komunën e Prishtinës.

 
 Shpërndaje
Te tjera
 
 
 

Keni për të raportuar ndonjë ngjarje? Na dërgoni lajmin tuaj në lajmet@kosovapress.com

 
Foto Lajm
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lajme nga Ekonomia

 
​Prapë shtrenjtohet rryma, ZRRE ia qan hallin Kosovës A

​Prapë shtrenjtohet rryma, ZRRE ia qan hallin Kosovës A

Bordi i Zyrës së Rregullatorit për Energji (ZRRE) ka marr vendim që tarifa mesatare e energjisë...

 
 Shpërndaje
Më shumë

Shëndetësi

 
​Ka filluar Seksioni i Shkencave Mjekësore në Prishtinë

​Ka filluar Seksioni i Shkencave Mjekësore në Prishtinë

Instituti Alb –Shkenca sot ka hapur seancën plenare të takimit të nëntë vjetor, me temë...

 
 Shpërndaje
Më shumë

Magazina

 
​‘Ulpiana’, pikë reference për Kosovën

​‘Ulpiana’, pikë reference për Kosovën

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Memli Krasniqi ka vizituar sot lokalitetin arkeologjik...

 
 Shpërndaje
Më shumë