Aktuale

 
 
 

Lajme sportive

Rodgers: Balotelli bëri debutim të shkëlqyer
 

Rodgers: Balotelli bëri debutim të shkëlqyer

Brendan Rodgers, menaxher i Liverpoolit mendon se Mario Balotelli ka bërë...

 
 Shpërndaje
 

Video

Lojërat tradicionale në festivalin “Albaniada”

Sot në fshatin Kukaj, është mbajtur edhe Edicioni i Tretë i ngjarjes tashmë tradicionale “Albaniada” - sportet dhe lojërat tradicionale shqiptare. Në këtë edicion është garuar në gjithsej 23 disiplina ku kanë marrë pjesë nga...

 
 Shpërndaje
Te tjera
 
 
 

Keni për të raportuar ndonjë ngjarje? Na dërgoni lajmin tuaj në lajmet@kosovapress.com

 
Foto Lajm
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lajme nga Ekonomia

 
Rrija e çmimit të energjisë e papranueshme për bizneset Video

Rrija e çmimit të energjisë e papranueshme për bizneset

(I plotësuar) Oda Ekonomike e Kosovës së bashku me përfaqësuesit e bizneseve vendore, kanë...

 
 Shpërndaje
Më shumë

Shëndetësi

 
​Sot përfundon Seksioni i Shkencave Mjekësore i Institutit Alb-Shkenca

​Sot përfundon Seksioni i Shkencave Mjekësore i Institutit Alb-Shkenca

Nga data 29 e edhe sot po mbahen punimet e Takimi IX vjetor te Institutit Alb-Shkenca (IASH), me...

 
 Shpërndaje
Më shumë

Magazina

 
​Vjen ‘Prishtinali jam, lirisht thirrëm Plis’ Video

​Vjen ‘Prishtinali jam, lirisht thirrëm Plis’

Ja kush është Prishtina e si janë Prishtinalit.

 
 Shpërndaje
Më shumë