Aktuale

 
 
 

Lajme sportive

Ronaldinho s’arrin marrëveshje me Palmeiras
 

Ronaldinho s’arrin marrëveshje me Palmeiras

Ish ylli i Barcelonës dhe Milanit, Ronaldinho nuk ka gjetur marrëveshjen me...

 
 Shpërndaje
 

Video

Protestojnë ish-punëtorët e tregut

Rreth 55 ish-punëtorë të Ndërmarrjes së Pavarur të Tregut (NPK) në Prishtinë kanë protestuar sot te tregu i gjelbër, duke kërkuar kthimin e tyre në vendet e punës. Ata janë larguar nga puna që nga 14 korriku i këtij viti me vendim të...

 
 Shpërndaje
Te tjera
 
 
 

Keni për të raportuar ndonjë ngjarje? Na dërgoni lajmin tuaj në lajmet@kosovapress.com

 
Foto Lajm
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lajme nga Ekonomia

 
Mbi 183 mijë euro dëme të shkaktuara nga shpërthimi në KEK Video

Mbi 183 mijë euro dëme të shkaktuara nga shpërthimi në KEK

(I plotësuar) 183 mijë euro, është vlera e dëmeve totale që ka shkaktuar shpërthimi në...

 
 Shpërndaje
Më shumë

Shëndetësi

 
Gjinekologjia dhe Ortopedia, pranojnë donacion prej 230 mijë dollarë Video

Gjinekologjia dhe Ortopedia, pranojnë donacion prej 230 mijë dollarë

(I plotësuar) Klinika e Gjinekologjisë dhe ajo e Ortopedisë janë pajisur me nga një aparaturë...

 
 Shpërndaje
Më shumë

Magazina

 
​Ekspozitë në kujtim të Nënë Terezës Video

​Ekspozitë në kujtim të Nënë Terezës

Janë bërë 104 vjet që kur lindi Anjezë Gonxhe Bojaxhiu e njohur si Nënë Tereza. Edhe pse ajo...

 
 Shpërndaje
Më shumë