Aktuale

 
 
 

Lajme sportive

Porto drejt kualifikimit
 

Porto drejt kualifikimit

Porto është treguar skuadër e fortë për Lillen e Francës duke fituar në...

 
 Shpërndaje
 

Video

Gjykata s’ka nevojë për meditime filozofike

Gjykata Kushtetuese, nesër duhet të marrë vendimmenjëherë, sepse mjaft e ka zvarritur procesin. Kjo çështje është mjaftë e qartë dhe nuk ka nevojë për meditime të thella filozofike e juridike.

 
 Shpërndaje
Te tjera
 
 
 

Keni për të raportuar ndonjë ngjarje? Na dërgoni lajmin tuaj në lajmet@kosovapress.com

 
Foto Lajm
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lajme nga Ekonomia

 
​Brenda një dite, rreth 5 milionë euro nga shitja përmes Likuidimit

​Brenda një dite, rreth 5 milionë euro nga shitja përmes Likuidimit

4 milionë e 700 mijë euro është vlera e pranuar nga gjithsej 95 oferta, për 54 Njësi sa ishin...

 
 Shpërndaje
Më shumë

Shëndetësi

 
‘Listeria’ gjendet edhe te mishi i pulës

‘Listeria’ gjendet edhe te mishi i pulës

Autoritetet shëndetësore në Maqedoni alarmojnë situatën. Bakteri Listeria është gjetur edhe...

 
 Shpërndaje
Më shumë

Magazina

 
​Fjolla i këndon vetes dhe thotë se është më e forta Video

​Fjolla i këndon vetes dhe thotë se është më e forta

Makina të shtrenjta, para kesh, e forcë femërore do të mund t’i shihni në videokëngën më...

 
 Shpërndaje
Më shumë